Bilder och snipp snapp slut

Ja ni, denna blogg handlade ju om att jag skulle bli pappa och det har jag blivit. En helt konstig resa och jag kunde aldrig i min vildaste fantasi tänka mig att det skulle vara så känslomässigt stort. Jag och Sofia grinade åter ikapp när vi satt i bilen på väg hem. Just det ögonblicket var så definitivt. Nu skulle Isa hem. Just nu ligger Sofia och sover bredvid mig med Isa sovandes på magen. Liver är riktigt bra just nu.

Jag kommer inte att skriva mer här. Känner att jag är klar här. Kul alla ni som följt med oss. Skickar med ett bildkollage med bilder från att vi kom till BB, vidare till operationen, uppvaket, vårdsalen och när vi reste hem. Ska inom kort när jag har energi se till att spara ner bloggen så att vi har den sparad, för det viktigaste syftet var ändå att låta Isa läsa det jag skrivit. Vill ni som känner oss veta mer hur det går så är ni så klart välkomna att besöka eller ringa oss. Det är alltid trevligt. Har ni tur så har vi kvar av en gudomlig cheese cake...:-)

Kommentarer
Postat av: Pappa

Så fint och vilka fin sistabild. LHC strumporna passar ju perfekt

2007-08-03 @ 16:46:04
Postat av: Ehlin

ser knappt tangentbordet pga alla tårar - tror jag lipar ihjäl mig! tur att det är glädjetårar! verkligen kul att du skrivit här peter, se till att spara det. jag är helt övertygad att Isa kommer tycka det är jätteroligt att läsa när hon blir äldre. världsatusen kramar

Postat av: Johanna

Gud! hon är det finaste jag har sett!! Helt otroligt att hon faktiskt är här nu!
jag kommer snart och hälsar på, längtar sååå mycket!tänker på er, kram

2007-08-03 @ 22:42:44
Postat av: jenny

grattis!!! Hon är underbar!!
Kramar från mej

2007-08-05 @ 14:34:17
Postat av: Hanna-Li

Massor med grattis från Solna!!! Isa, vilket gulligt namn. Bra val!
Kramar från Hanna-Li och Robban

2007-08-06 @ 15:09:33
Postat av: Tessan

åååå vilken fin liten tjej. å va fina bilder! =)

2007-08-09 @ 21:13:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback