Måndag igen

Sitter på jobbet nu... Är inte alls sugen. Vaknade helt fel imorse. Var inne i en riktig djupsömn. Jaja, i helgen var vi i alla fall nere i Linköping. Trevligt att visa upp henne för lite olika personer. Har med mig två saker från helgen dock: 1) Sofia sa att hon läst att barn i Isas ålder ännu inte fattat att de är egna individer. De tror att de är en förlägning av oss. Konstig tanke. 2) Längtar efter att Isa kommer upp i en ålder då hon kan prata och säga massor med roliga saker som barn säger. I helgen så sa kusinen Ida att jag hade fula skor, men mitt hår var i alla fall skönt. Från barn och idioter får man höra sanningen.

Bilder...

Sitter härhemma och är sjuk. Varit hemma från jobbet denna vecka. Men det är härligt att få vara med Isa. Hade ett fantastiskt samtal med henne för två timmar sedan. Men det kan ju inte ni se så därför kommer det här en del bilder.

Lite blandat:
Isa hamnar i konstiga sovställningar, träning att klara av att se en hockeymatch live, tjocka feta släkten, toksöt och så skitglad! :-)Se så glad man kan bli av så lite

Titta på när vi blir LÖJLIGT glada av en liten händelse.... :-)


Rullade runt

Idag rullade Isa runt. Att en sån liten sak kan få oss föräldrar att gå i spinn. Varenda liten ny sak som Isa gör som hon inte gjort tidigare gillas av oss. Det gör ju att det blir lite mer variation. Första äta, skita, gråta, sova. Nu kan vi även addera ler, jollrar och snurra runt. Det blir ju lite skojigare då... :-)

Sofia satte intryck

Sofia satte sig med Isa bland alla de andra mammorna som satt där med sina osöta bäbisar. Bara för att de andra bäbisarna inte skulle känna sig fula så satte Isa igång med att direkt stånka och stöna ljudligt samt att hon skaffade sig en röd färg i ansiktet. En odör spred sig i rummet....

Första mammagruppen

Imorgon ska Sofia och Isa iväg på första mammagruppen. Skulle gärna tänka mig att sitta med där och titta när alla mammor direkt sätter igång med att jämföra sitt barn med de andra. De kommer att göra det diskret tror jag, men det kommer nog att synas tydligt. Är även säker på att alla mammor kommer att komma hem och med ett leende på sina läppar meddela sin make att de hade det absolut sötaste barnet.

Helg igen imorgon. Så jobbigt... :-)

Milstolpar?

Denna helg har vi varit i Skellefteå och tack vare den resan så har Isa fått vara med om några milstolpar i sitt liv.

Den ena var att hon fick så LHC spela live för första gången. Det tyckte hon var tråkigt. För det första gillade hon inte hörselskydden, men när vi tog bort dom så blev hon rädd. Det slutade med att Sofia satt och tittade på matchen på en tv i hallen. Men jag tror att hon blev ledsen över LHC:s usla inställning.

Den andra milstolen är att hon åkte på sin första förkylning. Sofia var den som introducerade henne. Men det som är intressant med barn är att de inte tappar humöret för en liten förkylning... det är tuffare än oss vuxna.

Utöver det så värmer det i kroppen att vår lilla tjej kan ge skapa så mycket känslor hos släkt och vänner. Det är så härligt.

En helg som hade varit bra men en hemsk händelse la sordin över allt vi gjorde. Vi fällde många tårar och jag orkar knappt skriva om det. En tjej som jag känt i 24 år förlorade sitt barn som skulle födas vilken dag som helst. Det var så nära och det är så jäkla orättvist att det kan bli så. Chansen att jag skulle känna någon som drabbades av detta igen fanns inte, men ändå så hände det. FAN!

Gräsänkling

Konstigt.... Kommer att vara själv i två dagar. Och ingen bra sport på TV när det finns möjlighet att titta på en hel match utan att behöva fixa modersmjölksersättning.... Kommer nog sitta och sakna min lilla familj.

Oberäknelig

I ena sekunden så är det status e-Bay på Isa. Fem sekunder senare kan hon vara hur underbar som helst. Sån har kvällen varit. Hon har knappt sovit något idag och var hur sur som helst och helt toktjurig när vi åt, alltså som vanligt... Sedan tar Sofia med henne ner till skötbordet där hon får ligga och spana in en röd honungsburk och helt plötsligt skiner hon som en solstråle. Hon verkar vara lika svängig i humöret som vår kubanska granne, fast Isa skriker högre men har trots att hon äter kopiöst mycket välling mindre bröst än grannens för grannens är gjorda av silikon. :-)

Igår tänkte vi lägga oss tidigt. Kl. 08:40 så la vi oss i sängen. Sedan satte Isas show igång där hon visade vem som kan skrika högst och längst. Någon gång vi 23 så började lugnet lägga sig.

Undrar vad Isa har i BMI? :-) Hon är ju inte direkt anorektisk längre...

Ost

Nu i veckan så hade jag doften av Isa med mig till jobbet. Jag hade med mig doften av att hon kräkts, vilket hon gör ofta, Magmunnen är ganska slapp som sagt....eller ganska...den är helt otroligt slapp. Jag kunde inte förstå varifrån doften kom ifrån. Hon hade ju inte kräkts på mig vad jag visste. Men till lunchen kom jag på vad det var. Jag hade med mig parmesanost. Jag vet inte vad det är för slutsatser som ska dras av detta. Antingen luktar parmesan jäkligt dåligt eller så luktar inte kräkset så dåligt med tanke på att parmesanosten äter man trots att den luktar som gammal spädbarnsspya. :-)

"Such a perfect day" sjöng den gamle svenskhataren Lou Reed....

"Oh it's such a perfect day,. I'm glad I spent it with you. Oh such a perfect day..." Men för mig var det en perfekt kväll. Den kanske mest strålande kvällen som Isa haft i hela sitt liv. Leenden som lämnade hennes läppar hela tiden. Snacka om magiska stunder...