Tungt nu

November är snart slut. Tack! Vi lyckades inte komma ut i tid idag. Vid 14.30 var vi ute och då började det att mörkna. Om några veckor är det midvintersolstånd och efter det blir det ljusare igen.

Sofia känner just nu att graviditeten sliter på henne och att de sista månaderna kommer att bli tunga. Sofia var denna vecka på vårdcentralen för att se om hennes oregelbundna hjärtslag är farliga. Ingen risk att det behövdes ett längre EKG, för hjärtat hoppade runt lite som det ville verkade det som. Det verkar inte vara någon fara i alla fall och barnet verkar må bra.

Lilla ljuset är just nu Isa. Hon börjar kunna säga en del ord nu. Mamma, pappa, titta, nej, ja, där. Efter det så började vi undra vilket ord som skulle komma efter det. Lite otippat så blev det..................................Gurka..... :-)

Novembermörkret

Det ligger något i det om svärmor skriver. November har tagit mig i sitt grepp. Hatar denna månad av hela mitt hjärta.

Som små små hjärtslag känns sparkarna därinne i magen. Sofia var hos barnmorskan förra veckan och allt såg mycket bra ut. Det börjar bli alltmer rörligt därinne. Vi börjar längta efter nytillskottet.

...fast just nu fattar jag inte hur man ska orkar med en till, men den funderingen kommer att försvinna helt den dagen barnet kommer.

Nu till något helt annat. Detta fick mig att skratta samtidigt som det kom snöblandad ondska ner från skyn.
Albin 8 år ringer Timell

Hälsat idag

Då har jag sagt hej till den nya familjemedlemmen. :-) Sofia sa att nu rör det sig. Snabbt slängde jag mig ner i soffan och satte handen mot hennes mage. Kände att det var något litet litet litet som stack ut och som snabbt som tusan drog undan benet/armen eller vad det nu var. Underbart och härligt. Det är ju någon därinne i magen. Detta stora mysterium!