Några korta från höften

Helt plötsligt så verkar det möjligt att Isa och den lille i magen kan  få kusiner inom några år. Båda mostrarna verkar helt plötsligt ha var sin karl. Ja, i alla fall på gång.

Kändes bra att vi piskade Skellefteå några dagar innan vi åker upp dit. Tur att man är gift med en skellefteåtös för annars hade man väl åkt på stryk när man kommer dit.

Sofia mår allt bättre. Illamåendet har planat ut och är inte lika dominerande längre. Det som är elakt är en gammal bekanting från förra gången och det är smärta i svanskotan. Vet inte om det är vanligt eller inte?

Lite sorgset...

Känns lite visset att gå med mina barn i området där jag bodde från 1 års ålder till 11 års ålder och inte kunna berätta att på den där skolan gick pappa från 1:an till 3:an.

http://www.corren.se/archive/2008/9/21/jwdne2kvo3llhb9.xml

Då vet de...

...japp, de hade anat. Sofia berättade för sina jobbarkompisar igår.

För övrigt så pratade jag med min chefs chef idag som under en kort period förra året var min chef då jag var chef. :-) Berättade att jag ska bli pappa igen och hennes reaktion var att min chef och jag inte kunde var pappalediga samtidigt. Sorry, ska be nytillskottet att vänta några månader med att komma ut, så att jag kan vikariera efter att chefen varit på pappaledighet.

Enligt Familjeliv så brukar många må bra och i vissa fall fantasiskt när de kommer in i vecka 14. Så här tycker Sofia om det påståendet: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hockeyn börjar

Elitserien har smygpremiär idag. Så gott! Det kommer att gå snabbt. Vi kommer att vara fyra innan slutspelet ens börjat. Ska bli intressant att se hur det går att kombinera slutspel med att ha en nyfödd härhemma.

Ska bli kul att höra om Sofia klarat ytterligare en dag på jobbet utan att någon frågor om den där kulan hon har innaför tröjan.


Saker och ting som ska gå från syskon till syskon

Isa har några sköna grejer som hon pysslar med. Dessa små egenheter skulle det vara roligt om även tvåan roade sig med.

1) Gå omkring med en koppling till en slang. Får knappt plats i munnen, men in ska den och den ska hänga med i alla lägen. Förutom kopplignen så transporteras det mesta som gamla strumpor, hårband etc.
2) När hon ska gå nerför trappan så börjar hon backa 3 meter innan. Men det är gott att hon kan gå nerför trappen om vi skulle missa grinden eller så. Hon har ännu inte tappat balansen.

Saker och ting som vi inte vill ska hända och som händer en kollega just nu....

De kommer upp och ser sitt barn i spjälsängen och han är riktigt glad. Han säger att han ritar och det har han gjort, på tapeten. Det kanske ni inte tycker är så farligt, men om jag säger att han ritade med bajs så kanske ni börjar reagera...:-) Har hänt två gånger. Han avbröt ett telefonmöte i veckanmed orden. Han har bajsat i nya soffan.

Härligt med barn va?

Största magen

Det är nog många som just nu tittar på Sofia och undrar om hon har blivit lite tjock eller om hon är gravid. På hennes jobb har ingen vågat fråga än. Eftersom de inte gjort det kan man ana att de tror att Sofia lever på pizza.

Vecka 14 på lördag. PANG, så har det helt plötsligt gått 20 veckor och efter det går det ju snabbt.

Vi är fortfarande vansinnigt coola äver att vi ska få en till.

Feber och skit...

Isa har feber och börjar gråta hysteriskt om man säger till henne att sluta dra i bladen på en grön växt. Längtar efter att ha två sjuka barn att ta hand om.

Magen...

Det börjar dyka upp en lite mage hos Sofia nu. Inte den där magen som hon har när tarmarna är på sitt värsta humör hos henne, utan en gravidmage.

Det är stor skillnad att vänta ett barn denna gång jämfört med första gången. Man är mer cool och balanserad. Svårt att förklara. Det handlar inte om att man är mindre förväntansfull. Det handlar om att denna gång vet vi vad som kommer att hända.

Men så kommer det en ny individ som är helt galet olik Isa. Vi kan hoppas på två saker som är annorlunda. Humöret och sovandet. Snälla Isa, kan du inte sova 2 timmar på dagis. Allt annat fungerar ju så bra där.