En bild säger mer än tusen ord....



Det var i sista sekunden som vi drog iväg till New York. De sista dagarna så stapplade Sofia omkring med sin stora mage. Hur stor kommer den att vara när det är dags i augusti? Kan knappt föreställa mig det. Lite kort om vad som hänt denna vecka:
1) Skitväder söndag och måndag. Senast det regnade så mycket var någon gång på 1800-talet. Vi var ute i regnet och åkte till Harlem för att kolla en gudstjänst, men det var lååååååång kö så det bestående minnet av Harlem är regn. Se bilden med sjukhusskylten.
2) Kollat på folk. Se bilden på killen som visar mer än man borde. Se bilden från tunnelbanan då några killar dansar. Annars så är det inte ovanligt att folk går omkring och sjunger för sig själva.
3) Central Park. Oj, vad den parken behövs i denna stad. Så härligt att köpa en egenkomponerad sallad på Whole Food och sedan softa i parken.
4) Bronx Zoo. En positivt överraskning.
5) Gick vilse i Williamsburg i Brooklyn, men det ångrar vi inte för vi hamnade någonstans i 1930-talet för det var kvarter där det enbart bodde svartklädda ortodoxa judar. Det coolaste är att männen och pojkarna har sina söta lockar som hänger nerför kinderna på dom.
6) Shoppat, shoppat, shoppat! Men inget till barnet. Hade ju varit trevligt att veta vad det var för kön på barnet. Jag ville köpa lite coola svarta kläder till barnet, men det ville inte Sofia.
7) Ätit gott. Men det mest amerikanska är ändå att sätta sig på en Deli (som i Seinfeld) och dra i sig frukost bestående av amerikanska pannkakor.
8) Visste att amerikaner är överviktiga, men inte SÅ ÖVERVIKTIGA!!! Feta!
9) Nolltolerans gällande brott i NY. Förstår att det gått bra för det är poliser överallt.
10) Empire state building så klart. Har visst blivit mer höjdrädd på äldre dagar,
11) Brooklyn Bridge. Schysst utsikt, men den dagen var det såååååååååå kallt.
12) Wall street. Ja, det var ju skittråkigt att kolla på.
13) Soho och Greenwich Village är de härligaste områdena i NY.
14) Guggenheim museum. Häftig, men de hade tyvärr inga tavlor av Roy Lichtenstein just nu. Kan ha berott på renoveringen.

Utöver det har vi sett massor. Tagit över 200 bilder så kommer ni förbi en dag så kan vi visa er lite mer...

Kommentarer
Postat av: A

Så himla kul det verkar med N.Y. Är riktigt avunds`. Skönt ändå att ni är hemma alla 3.. :) - välbehållna.

2007-04-22 @ 22:14:49
Postat av: Ehlin

härligt att höra att ni är hemma välbehållna och att ni haft det så bra! kommer absolut förbi! är i sthlm en vecka till. pussar till er // E

Postat av: Stoffe

gillade ni mina tips?

2007-04-23 @ 12:46:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback