Ultraljud

...och så var det dags för detta stora och häftiga. Att få umgås med känslan att få hälsa på sitt barn för första gången. Titta på när det rör på sig därinne. Då börjar man förstå att det är verkligt. Sitta där och med spänning följa hur barnmorskan kollade att alla tår och fingrar fanns där, att alla hjärtkamrar fanns där och båda hjärnhalvorna. Allt såg bra ut. Sedan är det dags att mäta skallbenet och lårbenshalsen. De ska ha ett visst mått så att vi får reda på att vårt barn är proportionerligt. Och visst var det ett välskapt barn. Härligt att få reda på att allt är bra med barnet.

Den 20/3 så är det planerat. Med tanke på kejsarsnitt så smäller det nog redan 10 dagar innan. Jag fyller ju den 4:e så det blir en trevligt present i efterskott.

Kön? Det var svårt att se. Barnet knep ihop benen riktigt bra. Det gjorde ju Isa också så då får vi väl anta att det är en tjej denna gång också. Duktig flicka som kniper ihop benen. ;-)

Vi har allt inspelat på DVD så ni är välkomna att kolla. Kanske lägger jag ut det på Youtube. Får se.

HB lågt som fan

Det kom ju inte direkt soim en överraskning att Sofia skulle komma hem och säga hennes HB var lägst i hela världen. Det låg på 83. Det kanske inte säger er något men det innebär att hon har toklite blod i kroppen. Perfekt att det skulle sjunka ner precis innan vi drog iväg till Holland. Så jag och en trött Sofia drog iväg själva till Holland. En hel helg själva. Den första helgen på 15 månader och antagligen den sista på kanske två år. :-)

HB botas med järntabletter. Synd bara att de kraschar Sofias mage.

Senaste cravet som Sofia har är salt och vinäger-chips. Vi traskade runt i många affärer i Holland och letade, men det fanns inte. Idag så upptäckte jag att Estrella har lanserat dessa. Helt plötsligt så lutar det nog åt att Sofia kommer att fixa de 30 kilo hon gick upp förra gången.

Sofia känner iblamnd bäbisen. Stort. Längtar efter att hälsa på den nya familjemedlemmen,