HB lågt som fan

Det kom ju inte direkt soim en överraskning att Sofia skulle komma hem och säga hennes HB var lägst i hela världen. Det låg på 83. Det kanske inte säger er något men det innebär att hon har toklite blod i kroppen. Perfekt att det skulle sjunka ner precis innan vi drog iväg till Holland. Så jag och en trött Sofia drog iväg själva till Holland. En hel helg själva. Den första helgen på 15 månader och antagligen den sista på kanske två år. :-)

HB botas med järntabletter. Synd bara att de kraschar Sofias mage.

Senaste cravet som Sofia har är salt och vinäger-chips. Vi traskade runt i många affärer i Holland och letade, men det fanns inte. Idag så upptäckte jag att Estrella har lanserat dessa. Helt plötsligt så lutar det nog åt att Sofia kommer att fixa de 30 kilo hon gick upp förra gången.

Sofia känner iblamnd bäbisen. Stort. Längtar efter att hälsa på den nya familjemedlemmen,

Kommentarer
Postat av: A

Hoppas Sofia jobbar på som f-n med broccoli, aprikoser, persilja, blodpudding, den där (tydligen äckliga....) Proviva-drycken för kvinnor-åså förstås järntabletterna.Jättesynd bara att hon inte tål järntabletterna för magen. Om hon kör jätte- hårt med allt annat som hjälper upp järnvärdet så kanske hon kan slippa tabletterna?? Kram till er alla tre (4)

2008-10-14 @ 08:29:35
Postat av: A igen

Vilken vecka är det nu???

Vi väntar med spänning på ultraljudet - visst är det imorgon den 21:a?

Och HB-et; Hur är läget med det?

Höres!

2008-10-20 @ 08:21:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback