Bokrea

Tränade inte på lunchen för en gångs skull. Passade på att springa ner till bok-rean. Kom hem med en bok med Lennart Nilssons bok.

Men just nu så blev Linköping slutspelsklara!!! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Vilken lättnad!!!!!

Ja, just det. Boken.... Lennart Nilsson är ju den fantastiska fotografen som via bilder och film dokumenterat hur ett barn blir till. Åh, vilka bilder. Men de kanske bästa bilderna är de på föräldrarna, då de kort efter att de fött barnet, sitter och tittar på barnet och ser så oerhört lyckliga ut.

Sitter själv uppe och kollar på hockey. LHC är ju klara men på tv är det en oerhört spännande match mellan Frölunda och Luleå. Hockey är så kul! Sofia ligger och sover. Vi har varit trötta denna vecka av ngn anledning, men tröttast har nog Sofia varit. Det suger energi detta med att vänta barn. Men om mindre än två veckor så har vi gått halva tiden! Det ni!

Sofias matvanor är skojiga. Hon går igång på saker och ting som man inte trodde. Just idag keso med grillad paprika. Det mest ofattbara än så länge är att hon fortfarande inte gillar choklad,

Ska nog lägga mig i sängen och läsa Ronny Olovssons bok.

Kommentarer
Postat av: A

Jo, Lennart Nilssons bok den har vi också haft (av nån konstig anledning har vi inte kunnat hitta igen den just nu när vi verkligen vill kolla i den) - och det är fantastiska bilder.
Med lite perspektiv :) så känns det som att bebis-tiden är så jättejättekort och att ö.h.t. tiden med barnen är så kort, men det förstår man inte riktigt när man är mitt uppe i det hela....

2007-03-01 @ 18:04:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback