Lite mer till vänster...

Isa väger för övrigt 3400 jämnt. Äter helt kopiöst mycket helt plötsligt. Siktar på att komma över den magiska gränsen på 700ml/dygn. Hon gillar detta med amning också. Ja, det var fakta som nog bara vi föräldrar tycker är intressant. :-) 

För er övriga som känner Sofia och med Sofia så gör det fortfarande ont. Det har även spridit sig till vänster sida men har kanske kanske kanske släppt lite på höger sida. Vi får hoppas.... Men det är ju inte direkt så att Sofia är döende utan vi har tagit lite bilder. Isa har en favoritställning och den lämnar hon inte gärna. Först när hon är mer eller mindre medvetslös av trötthet så kan vi lägga ner henne. Om inte så känner hon direkt, trots att hon sover, att hon läggs ner. Hon är ju van vid att lyssna på hjärtljud och andra ljud som kommer från kroppen.


Kommentarer
Postat av: Ehlin

tänker på er! hon är sååå vacker!

Postat av: Morfar

jag håller verkligen med Ehlin om att hon är så vacker
morfar

2007-08-18 @ 14:57:48
URL: http://ehlinericson.blogg.se
Postat av: A

Nej, även vi tycker detta med vikten och amningen är intressant. Faktum är att allt som gäller Isa är för oss högintressant och på allra högsta prio.
Sen känner vi med Sofia också - och tror att detta att det onda flyttat på sej och litelite givit vika på ena sidan är ett steg mot läkning!!! Så vill vi verkligen tro.
Jättefina bilder !!!! Vi visar dom runt till vänner och släkt. Kram alla tre !

2007-08-18 @ 15:06:45
URL: http://ehlinericson.blogg.se
Postat av: Ehlin

hörru morfar! lär dig någon gång att sätta ut skiljetecken!!! haha, det där ser ju helt konstigt ut........kram. både till den vackra och till morfar´n

2007-08-18 @ 15:48:58
URL: http://ehlinericson.blogg.se
Postat av: johanna

Hon är verkligen underbar! kommer snart och hälsar på, can't wait!

2007-08-19 @ 09:47:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback