Kläder och barnvagn

Ni som hängt med här ett tag är ju medvetna om att vi är smått rädda för att något ska hända. Man är glad över att vi ska bli föräldrar, men vi vågar inte glädjas fullt ut. I alla fall så pratade jag med en före detta kollega om just detta. Hon sa att när hon var gravid första gången så betedde hon sig på samma sätt. Samtidigt så hade hon en kompis som engagerade sig fullt ut i sin graviditet genom att köpa kläder, inreda barnkammare etc. Kollegan hade då tittat rätt så avundsjukt på henne. När hon sedan kom till första föräldrakursen så sa den som ledde kursen att till nästa träff så var deras hemläxa att köpa ett klädesplagg till barnet! Jag gillar det resonemanget! Nu i helgen ska vi alltså shoppa loss! Förutom att vi ska kolla en barnvagn så finns det en chans att vi kommer hem med en tröja med en giraff eller tiger på. :-)


Kommentarer
Postat av: pappa ericson

Det börjar bli dags att ni skall betee er som "vanliga" blivande föräldrar! att tillvara och våga känna på hur det är att vänta barn och glädjas över det som är och det som komma skall! Så det verkar vara ett mycket gott råd att köpa ngt till den blivande babyn!
Det börjar också bli dags för oss att betee oss som vanliga blivande morföräldrar! Huh så spännande! att tänka dig in i det. Så kul!!!!

2007-03-23 @ 20:19:47
Postat av: A

Hoppas ni har hittat nån fin tröja idag...dom där tröjorna med giraffer och tigrar låter som det är "Fia -stil" på. Och förresten - när ska ni börja eran föräldrgrupp ?

2007-03-24 @ 14:07:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback