Ultraljud

...och så var det dags för detta stora och häftiga. Att få umgås med känslan att få hälsa på sitt barn för första gången. Titta på när det rör på sig därinne. Då börjar man förstå att det är verkligt. Sitta där och med spänning följa hur barnmorskan kollade att alla tår och fingrar fanns där, att alla hjärtkamrar fanns där och båda hjärnhalvorna. Allt såg bra ut. Sedan är det dags att mäta skallbenet och lårbenshalsen. De ska ha ett visst mått så att vi får reda på att vårt barn är proportionerligt. Och visst var det ett välskapt barn. Härligt att få reda på att allt är bra med barnet.

Den 20/3 så är det planerat. Med tanke på kejsarsnitt så smäller det nog redan 10 dagar innan. Jag fyller ju den 4:e så det blir en trevligt present i efterskott.

Kön? Det var svårt att se. Barnet knep ihop benen riktigt bra. Det gjorde ju Isa också så då får vi väl anta att det är en tjej denna gång också. Duktig flicka som kniper ihop benen. ;-)

Vi har allt inspelat på DVD så ni är välkomna att kolla. Kanske lägger jag ut det på Youtube. Får se.

Kommentarer
Postat av: Ehlin

Åh vad härligt att allt var fint! Tack för i helgen, så trevligt att se er! kram

2008-10-22 @ 08:41:39
Postat av: Farfar

HejVad bra att allt ser bra ut. Tänk att hon/han på lördag kommer att få höra vilken LHC fan pappa är. Vi ses på fredag

2008-10-22 @ 10:47:52
Postat av: A

Är sååå glad för att allt verkar bra med den lille!!Nu får vi ha kvar spänningen över om det blir en lillasyster eller lillebror till Isa också.

Sköt nu om er allihopa och akta er för halkan !!(förstår det som att ni ska till Linköping i helgen..?)Vinterdäck anbefalles.

2008-10-23 @ 10:11:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback