Tungt nu

November är snart slut. Tack! Vi lyckades inte komma ut i tid idag. Vid 14.30 var vi ute och då började det att mörkna. Om några veckor är det midvintersolstånd och efter det blir det ljusare igen.

Sofia känner just nu att graviditeten sliter på henne och att de sista månaderna kommer att bli tunga. Sofia var denna vecka på vårdcentralen för att se om hennes oregelbundna hjärtslag är farliga. Ingen risk att det behövdes ett längre EKG, för hjärtat hoppade runt lite som det ville verkade det som. Det verkar inte vara någon fara i alla fall och barnet verkar må bra.

Lilla ljuset är just nu Isa. Hon börjar kunna säga en del ord nu. Mamma, pappa, titta, nej, ja, där. Efter det så började vi undra vilket ord som skulle komma efter det. Lite otippat så blev det..................................Gurka..... :-)

Kommentarer
Postat av: A

1,5 vecka tills det vänder!! Yippii...Och det brukar märkas ganska fort efter jul att ljuset återvänder.Här uppe i norr hos oss är det också klart mycket mörkare än i mellansverige. Men snön lyser upp mycket.Tack o lov. Sköt om er!

2008-12-09 @ 13:12:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback