Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Vi roade oss med att igår sitta 5 timmar på akuten för att kolla upp varför Sofias smärtor inte släpper. Man tänkte väl inte annat än att man skulle få reda på vad det var för fel samt att de skulle ge oss ett recept och sedan kunde vi åka hem. Vi fick med oss ett recept på antibiotika mot livmodersinflammation. Men det var inte troligt att det var det, men vi fick det för säkerhets skull. Den troliga orsaken är att nerverna som skärs sönder under operationen är smått onyktra och de hittar inte sina polare som är de nervtrådarna som de ska växa ihop med. Nerverna fattar därför inte vad som händer och tror att något är fel och börjar därför skicka iväg smärtimpulser. Dessa impulser är lika starka som om någon skulle sätta en kniv i buken... Nog för att Sofia är van vid att hantera smärta, men detta är svårt att fixa. Frågan blir då när kommer detta att läka? Det finns massor med svar på den frågan. Läkaren svarade att det kunde ta två dagar, två veckor, två månader, ett halvår eller aldrig. Det där 'aldrig' knäckte oss så smått. Vi har väl haft så jävla mycket tur nu genom att vi fick Isa mot alla odds så det är väl så jävla typiskt att något sådant skit ska slå ner på oss...Det som får oss att tro att det kommer att gå bra är ändå att detta är ganska vanligt och de allra flesta blir av med smärtorna efter ett tag.

Just nu sover övriga i familjen.

Det andra smeknamnet som Isa fått är Hacke Hackspett pga att hon pickar mot bröstet när hon är hungrig.

Isa mår i alla fall jättebra. Vi ska till amningskonsulten (hon med hamburgergreppet) och väga henne idag. För övrigt så verkar det som att Isa börjar gilla detta med att suga på bröstet.

Har satt ihop en låtlista åt Isa som jag spelar när hon ligger på mitt bröst.
  • Air - Cherry Blossom Girl
  • Stevie Wonder - Isn't She Lovely
  • The Ronettes - Be My Baby
  • Stevie Wonder - You Are The Sunshine of My Life
  • The Five Stairsteps - Ohh Child
  • The Supremes - Love Child
  • The Supremes - Baby Love
  • The Temptations - My Girl
  • Olle Adolphson - Det gåtfulla folket

Fast när  pappa är ensam eller när hon sover så lyssnar han mest på Young Marble Giants och The New Pornographers.

Kommentarer
Postat av: Ehlin

hej ni tre! jag är dagligen in och kollar läget på bloggen. så bra när man är stressad och jobbar för fullt (läs ALLTID). jag blir så ledsen när jag läser. måste grina lite. men blev gladare mot slutet av inlägget. Nu får det vara bra med skitgrejor tycker jag!!!!!!!!!! snart kommer jag ner, kram till er alla

Postat av: Tessan

ring umeå å snacka med mustapha el habta på smärtmottagningen annars.. - han är bra att ha å göra med.. sen säger dom väl att om man inte behandlar nervsmärtan (medicinering eller dyl) inom tre månader så kan man få den permanent.. men .. kör mkt beröring oxå. det är bra.

2007-08-17 @ 18:42:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback